سبد خرید شما:
هیچ محصولی در سبد خرید نیست
فروشگاه

تاثیر ترنج در عطر سازی

0 دیدگاه
17 دی 1394
884 بازدید
(2 رأی, امتیاز: 4٫50 از 5)
Loading...

تاثیر ترنج در عطر سازی:

تاثیر ترنج در عطر سازی یکی از عوامل مهم عطرسازی است.
بدون وجود ترنج؛ خیلی از عطر های موجود امکان تولید نداشتند…

منشا ترنج:

اگرچه هنوز مشخص نیست که ترنج بومی کدام کشور است،

امّا از وقتی در ایتالیا کاشته و خواص اسانس آن شناخته شد، بومی آنجا به شمار آمد.

نام میوه ترنج (Bergamot)،از شهر ايتاليايي Bergamo گرفته شده است،

که درابتدا روغن این میوه، آن جا فروخته می‌شد و بعدها به نماد این شهر تبدیل شد.

امروزه کشت ترنج به دلیل خاک و آب و هوای مناسب اغلب در منطقه ساحلی ايالت Reggio Calabria در جنوب ايتاليا محدود شده است،

البته در ساحل عاج ، آرژانتين و برزيل نيز کشت می‌شود اما کيفيت اسانس ميوه آن بالا نیست.

ترنج

مشخصات ترنج:

ترنج به خانوادۀ مرکبات تعلق دارد و اسانس آن همچون بیش‌تر مرکبات از پوست تازۀ میوه بدست می آید.

که به رنگ سبز زمردی است و رایحۀ آن تند تر از لیموترش واندکی تلخ تر از گریپ فروت است؛

همچنین از رایحۀ آن به عنوان چاشنی چای ارل گری نیز استفاده می شود.

خواص درمانی ترنج:

رایحه ترنج تأثیر نشاط آور و نیرو بخش دارد و اضطراب و تنش را کاهش می‌دهد
همچنین توسط برخی افراد حرفه‌ای برای کمک به ترک مواد مخدر استفاده می‌شود
این میوه به عنوان ضدعفونی کننده تأثیرات مفید و ثابت شده ای در درمان عفونت‌های پوستی و دهانی و گلو درد دارد.

موارد استفاده ترنج:

ترنج به خوبی با بیش تر اسانس ها ترکیب می شود، به همین دلیل استفاده از آن در نت اولیه اکثر عطرهای مردانه و زنانه متداول است؛

همچنین در لوازم آرایشی برای با طراوت ساختن مواد از اسانس ترنج استفاده می شود.

اسانس ترنج درانجام ماساژ، با توجه به روغنی که با آن ترکیب می شود می تواند تحریک کننده یا آرام کننده باشد.

البته لازم به ذکر است که اسانس ترنج با غلظت بیش از یک درصد باعث سوزش پوست می شود.

مطالب مرتبط